Preljev od meda, jogurta i maka

Sastojci:

  • 1 češanj češnjaka
  • 180 mL jogurta
  • 2 žlice vode
  • 1 žličica maka
  • 3/4 žličice meda
  • 1/2 žličice soli

Priprema – 5 min

Isjeckajte češnjak, a zatim dodajte prstohvat soli i gnječite dok ne dobijete pastu. Dodajte otprilike 3/4 žličice paste od češnjaka u zdjelu s ostalim sastojcima i miješajte dok smjesa ne postane glatki umak. Ostavite umak da stoji oko jedan sat.

Dobar tek!

med_preljev
Ilustracija: Preljev od meda, jogurta i maka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>